Chat with us, powered by LiveChat

TGTM Ministries Nu Ook Actief In Suriname

Spread the love

TGTM Ministries Nu Ook Actief In Suriname

Na de oprichting van TGTM Ministries in Nederland, kreeg ik de roeping van de Heer om onze grenzen te verleggen en ook in Suriname het volk te gaan bedienen. Op 11 april was het moment waar mijn team en ik zo hard voor hebben gewerkt en naartoe hebben geleefd dan eindelijk daar. TGTM Ministries Int. Suriname is officieel opgericht en alles is bij de notaris vastgelegd.
Missie en Visie

tgtm ministriesOp 31 maart jl. ben ik afgereisd naar Suriname om ook daar de eerste wortels van de bediending te planten. Op uitnodiging van Apostel Cynthia Draaibaar heb ik mijn roeping in dit mooie land in werking mogen zetten en is de samenwerking tussen TGTM Ministries en Dance the Wals Down Ministries officieel van start gegaan.

Het is onze missie om het evangelie uit te dragen en zoveel mogelijk jongvolwassenen (in de leeftijd van 12-27 jaar) hun identiteit in Christus te helpen vinden door middel van studies, spreekbeurten en conferenties.

Ook wil TGTM Ministries Int. Suriname door middel van het planten van Apostolische Traingscentras emotioneel vangelopen leiders en voorgangers coachen en trainen.

Daarnaast wil TGTM Ministries Int. Suriname:

  • Gemeenten planten in binnen en buitenland (Caricom)
  • Missiereizen organiseren
Dance The Walls Down Ministries

Cynthia Boetius-Draaibaar, die in Suriname bekend staat als een kleine vrouw die groots werk voor God verricht, heeft in 2004 Dance the Walls Down Ministries opgericht met als missie om de Christelijke danser te ondersteunen in de ontwikkeling van hun danstalent en die te leren gebruiken ter eer en glorie van God. Dance The Walls Down Ministries is actief in Noord- en Midden Amerika.

In de loop der jaren zijn er vele ministries geplant en ontstaan vanuit DWDM. In samenwerking met andere bedieningen, komt haar missie om de vier hoeken der aarde te kunnen bereiken steeds dichterbij.

Sinds de samensmelting van TGTM en DWDM wordt er voornamelijk uitgegaan van de TGTM-pijlers discipelschap, identiteit, innerlijke genezing, lofprijzing en aanbidding.

TGTM Apostolisch Trainingscentrum

In samenwerking met DWDM heb ik gedurende drie weken de training “Innerlijke Genezing en Herstel” gegeven om de teams van DWDM en TGTM Int. Suriname toe te rusten. De training  is samengesteld uit verschillende studies, maar is desondanks zeer origineel en uniek. Het lesmateriaal wordt tot nu toe dan ook alleen door TGTM Ministries gebruikt.

De training focust zich op innerlijke genezing, vergevinggezindheid en het vrijkomen van onreine banden. Het geeft tools en handvatten om vrij te komen/blijven en te kunnen vergeven. Het is de bedoeling dat de leiders en voorgangers die deze tweedaagse training hebben gevolgd, zelf het volk kunnen gaan bedienen en de training nu ook zelf kunnen gaan geven.

Volgende Missiereis Naar Suriname

Na deze eerste missiereis waarbij TGTM Ministries Int. Suriname is opgericht, is een vervolgreis ook al in zicht. De tweede missiereis staat geplant voor medio augustus 2019. Samen met de teams van onze bediening TGTM Ministries Int. Nederland en Suriname zullen wij de spreekbeurt en met de (vervolg)training “Innerlijke Genezing” nog meer leiders en voorgangers toerusten.

Naar verwachting zullen we tijdens deze reis ongeveer 3000 mensen toespreken tijdens een georganiseerde kerkentour.

Meer informatie over de bediening van TGTM Minitries in Suriname kunt u lezen op onze speciale pagina.
Wilt u weten hoe onze eerste missiereis naar Suriname is verlopen, klikt u dan hier.

Blessings,

 

Michael Maijnard

Translate »
Don`t copy text!