Chat with us, powered by LiveChat

TGTM Ministries Op Missiereis Naar Suriname

Spread the love

TGTM Ministries Op Missiereis Naar Suriname

Na veel voorbereiding was het op 31 maart jl. dan eindelijk zover. Voor TGTM Ministries ben ik afgereisd naar Suriname om daar onze organisatie te introduceren bij de lokale bevolking. Een deel van onze missie is namelijk om ook daar het evangelie te brengen en het volk te bedienen.
Samensmelting TGTM Ministries & DWD Ministries In Suriname

Samen met Dance The Walls Down Ministries (een initiatief van de in Suriname welbekende apostel Cynthia Draaibaar) zijn er in de periode van 31 maart t/m 14 april 2019 diverse spreekbeurten en trainingen gegeven om mensen vrij te maken en zo hun identiteit in Christus te kunnen vinden. DWD Ministries is een Internationale dansbediening die 15 jaar geleden is opgericht en gevestigd is in Suriname en werkzaam is in Noord en Zuid Amerika.

In 2019 zijn TGTM Ministries en DWD Ministries (Dance the Walls Down Ministries) een samenwerking aangegaan en samen zullen zij dan ook zorgen voor een wederom spectaculair feest om de heer te prijzen. Tijdens het evenement in augustus wordt een bezoekersaantal van 3000 mensen verwacht, die samen “Het Feest Van God”  zullen vieren.

Spreekbeurt Intimiteit met de Heer (Jericho of Ai)

Spreekbeurt Intimiteit met de Heer TGTMJaarlijks organiseert Cynthia Draaibaar in Suriname het evenement “Het Feest van God/1000 Dansers” en hiervoor is ook de nodige voorbereiding en training vereist. De eerste oefening  van het evenement voor dit jaar vond plaats op 2 april in Anthony Nesty Sporthal met ruim honderd Praise Dansers. Zij vormen een deel van de uiteindelijk ruim duizend dansers, die in augustus van dit jaar zullen deelnemen aan het grootste Gospel evenement van Suriname.

Ter voorbereiding op het evenement heb ik tijdens de eerste oefening aan de aanwezigen een spreekbeurt gegeven over “Intimiteit met de Heer (Jericho of Ai)”. In deze spreekbeurt ben ik dieper ingegaan op de teksten uit Joshua 6, 7, en 8, waarin wordt omschreven hoe het van essentieel belang is om een intieme band met de Heer te hebben. Zonder intimiteit met de heer zouden de muren van Jericho immers nooit zijn omgevallen. Door intimiteit krijgt men identiteit, wat weer resulteert in autoriteit. Dit is dan ook de boodschap die ik de 1000 Dansers wilde meegeven in de aanloop naar het evenement.

Train De Trainer: “Innerlijke Genezing en Herstel”

Train de Trainer 1 TGTMOm het evenement “Het Feest van God/1000 Dansers”  naar behoren te laten verlopen, ben ik door DWD Ministries gevraagd om het team te trainen. Tijdens deze tweedaagse training, die plaats heeft gevonden op 4 en 7 april 2019, heb ik het team van DWD Ministries en het team van TGTM Suriname de handvatten gegeven die zij nodig hebben om de training zelf te kunnen geven.

 

Train de Trainer 2 TGTMOp deze genoemde dagen waren er ruim 30 leiders die hebben deelgenomen aan de training in het La La Rook-gebouw in Paramaribo. Om goed toegerust te zijn en te blijven, zal ik de leiders medio augustus 2019 weer ontmoeten voor een vervolgtraining.

De training “Innerlijke genezing en herstel” is samengesteld uit verschillende studies, maar is desondanks zeer origineel en uniek. Het lesmateriaal wordt tot nu toe dan ook alleen door TGTM Ministeries gebruikt. Het focust zich op innerlijke genezing, vergevinggezindheid en het vrijkomen van onreine banden. De training geeft tools en handvatten om vrij te komen/blijven en te kunnen vergeven.

Spreekbeurt Tijdens Jubileum DWD Ministries

wonder aan het kruis TGTM

Dit jaar bestaat DWD Ministries vijftien jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Tijdens een speciale lofprijs dienst op 6 april 2019 heb ik in de Congreshal  ongeveer 500 bezoekers mogen bedienen en toespreken over “De 7 Wonderen Van Het Kruis”.

Deze spreekbeurt over “De 7 Wonderen Van Het Kruis” focust op de laatste 18 uur van het leven van. Hij heeft  7 keren gebloed voordat hij heenging.
Dit verhaal heeft voor mijzelf een hele speciale betekenis en één van de redenen dat ik met TGTM nu actief ben in Suriname.
Op 25 januari 2019 heb ik de training Vrij Zijn van Wilkin van de Kamp gevold.

 

Omdat deze training voor mij zo effectief was, heb ik die dag mijn wens uitgesproken naar de Heer. Ik wilde niets liever dan de boodschap en de waarheid over het wonder van het kruis aan het volk brengen. Op datzelfde moment werd ik gebeld met een uitnodiging om in Suriname te komen spreken. Ik wist ik dat dit een teken van Hem was!

Speerpunt Spreekbeurt “De 7 Wonderen Van Het Kruis”

De spreekbeurt die ik het gegeven, heeft als speerpunt het derde wonder van het kruis: reiniging.
Dit omvat de reiniging van het geweten. In Hebreeën 9:14 staat geschreven dat het bloed van Jezus het geweten schoonspoelt. Hierdoor kan het werk van God beter gedaan worden. Met het wonder van het kruis maakt God je dan ook vrij van belemmeringen. Hierbij kun je denken aan nachtmerries, herbelevingen en/of flashbacks. Deze belemmeringen kunnen je ervan weerhouden om een zuiver Godsbesef te verkrijgen.

Het doel van mijn spreekbeurt is om mensen de tools en handvatten te geven om deze gedachten, herbelevingen en nachtmerries te elimineren. Hiermee belemmert men zichzelf immers en haalt men zichzelf naar beneden. Ook is men hiermee beter in staat on in God’s waarheid te gaan wandelen. De tools geven een manier om het oude referentiekader en “onwaarheden” die ons door de jaren heen zijn aangepraat los te laten en weer God’s Original Design te zijn.

Veel van deze bezoekers hebben getuigenissen van genezing en bevrijding afgelegd. De bevrijdingsbediening werd bekrachtigd door middel van algemene proclamatiegebeden en activering (zonder handoplegging).

Publieke Training “Innerlijke Genezing en Herstel” (jongeren)

Training innerlijke genezing Jeugd TGTMNadat de leiders de training “Innerlijke Genezing en Herstel” hadden gevolgd, heb ik op  11 april de training ook aan het publiek mogen geven zodat zij bekend raken met wat TGTM in Suriname gaat doen. Hierbij is uitgegaan van hetzelfde materiaal dat bij de training voor leiders ook is gebruikt. Als als toevoeging is hier echter een onderdeel van een (door TGTM samengestelde basistraining) aan toegevoegd. Dit ging over het aanleren van de juiste manier van bidden. Wanneer er namelijk een verkeerde manier gehanteerd wordt, dan zullen je gebeden ook niet worden verhoord en zal het niet lukken om je bestemming te bereiken. Om hiermee aan de slag te kunnen heb ik de bezoekers van de spreekbeurt enige tools en handvatten gegeven.

Tijdens deze training van een dag (die tevens werd gehouden in het La La Rook-gebouw in Paramaribo) heb ik de ruim 30 tieners/jongeren daarnaast ook tools gegeven om te leren vergeven.  Het doel is om medio augustus hier een vervolgtraining over te geven.

Publieke Training “Innerlijke Genezing en Herstel”

seminair emotioneel herstel TGTMOmdat de door TGTM ontworpen training “Innerlijke Genezing en Herstel” zo krachtig is, heb ik deze op 12 en 13 april 2019 ook mogen geven aan volwassen publiek. In het La La Rook-gebouw waren deze twee dagen dan ook maar liefst ruim 100 bezoekers aanwezig. Net zoals de leiders hebben zij deze unieke training mogen volgen. Wederom zijn er veel getuigenissen van genezing en bevrijding gedaan.

Spreekbeurt bij Eagle Wings Ministries

TGTM Spreekbeurt bij Eagle Wings MinistriesDe spreekbeurt over “De 7 Wonderen Van Het Kruis”, die ik op 6 april 2019 tijdens het jubileum van DWD Ministries heb mogen geven, is op 13 april 2019 ook voor ruim 400 bezoekers van Eagle Wings Ministries (bij voorganger Kenneth Kasanpawiro) gegeven.

De speerpunten die ik tijdens deze spreekbeurt heb gebruikt en aangehouden waren de twee middelste pijlers van de TGTM missie, namelijk: herstellen en toerusten.

Medio augustus staat er een tweede missiereis op de planning. Wij zullen dan met beide teams van TGTM Ministeries (zowel die in Nederland als die in Suriname) de mensen in Suriname weer bedienen en een vervolg geven aan deze gelaagde eerste reis.
Voor meer informatie over deze missiereis naar Suriname, kun je hier onze eerste nieuwsbrief lezen.

Blessings,

Michael Maijnard

Translate »
Don`t copy text!