Chat with us, powered by LiveChat

TGTM-NL Youth

Spread the love

 

De jongeren in Nederland hebben één keer per maand hun eigen dienst. De gehele dienst wordt door hen voorbereid. Hier worden ze geactiveerd en vrijgezet om te wandelen in hun roeping. Bevrijding, bediening en overgave is een machtig deel van deze jongerendiensten. Het thema van de eerste TGTM YOUTH was “Focus op je connectie met God”.

In de aanloop naar de dienst hebben de jongeren zichzelf geestelijk goed voorbereid om te dienen. De eenheid tijdens de voorbereiding van de dienst was net zo belangrijk als de dienst zelf.

Iedereen had een onderdeel waar die goed in is en wat God gebruikt. Er was enthousiasme en een gezonde nieuwsgierigheid. De eerste spreker getuigde hoe zij door een erg moeilijke periode gaat en overeind blijft doordat God met haar en haar gezin is op een wonderbaarlijke wijze. De tweede spreker vertelde over de urgentie om vervuld te blijven van de Heilige Geest, omdat wij nog zoveel mensen in ons leven moeten helpen, zoals Jezus Christus dat deed. Na het woord was er gelegenheid voor gebed waarbij God de jongeren en ouderen activeerde om voor elkaar te bidden. Een persoon werd genezen van pijn, een ander werd bevrijd en vervuld van de Heilige Geest. Wat zo mooi was, is dat de ouderen totaal niet betweterig waren maar juist nederig. Ik denk dat wij als jongeren versteld stonden van hoe groot God is en van wat Hij door ons had gedaan. Na de dienst was er fellowship met wat drankjes.

 

Translate »
Don`t copy text!