Chat with us, powered by LiveChat
Spread the love

Locatie Amsterdam

Contact: amsterdam@tgtm.org

Michael & Shirley Maijnard – Oprichters TGTM Ministries

Shirley en Michael Maijnard

Even voorstellen: wij zijn Shirley en Michael Maijnard en maken deel uit van het leiderschap van TGTM Ministries.  Het is onze passie en roeping om jonge mensen in de leeftijdscategorie van 18 tot 35 jaar te trainen en toe te rusten, om zo hun ware identiteit en bestemming terug te vinden.

Ik (Michael) ben de “Primus Inter Pares”; de visionair, oprichter en pionier van TGTM Ministries International. Binnen TGTM ben ik verantwoordelijk voor het mentoren, coachen en trainen van alle leiders binnen onze stichtingen.

Verder ben ik, samen met het complete team, verantwoordelijk voor de apostolische trainingscentra in Nederland en Suriname, de Living room edition (Amsterdam West), pastorale bevrijding en counseling, church planting en missiewerk.

Mijn vrouw Shirley is binnen TGTM verantwoordelijk voor het ondernemerschap en het Discipelschaphuis op de locatie in Amsterdam Centrum.

 

Zowel Shirley als ikzelf zijn geroepen om mee te bouwen aan het Koninkrijk van God. Door gemeentes en bedieningen toe te rusten met kennis vanuit het Woord om waarlijk apostolische centra te zijn, is het onze missie om discipelen te maken die zowel nationaal als internationaal het evangelie zullen brengen.

Persoonlijk houden wij van voorbede doen. Dit is voor ons de sleutel om dagelijks dichter bij God te komen en in Zijn aanwezigheid te verblijven.

 

Pamela – Leider Living Room Edition

Pamela Abendanon

Blessings! Ik ben Pamela Abendanon.
Vol passie en liefde voor God maak ik onderdeel uit van het leiderschap van TGTM.

Ik geloof in de visie van TGTM. Het begeleiden en trainen van bekeerden zowel nationaal en internationaal om hun volle bestemming in Christus te behalen met als essentieel fundament het Woord van God.
Bij TGTM ben ik samen met een team verantwoordelijk voor de Living Room Edition, de profetische training etc., pastorale counseling, missiewerk en the Authentic Women’s Ministry.

Mijn passie is om mee te bouwen aan het Koninkrijk van God door gemeentes toe te rusten met kennis vanuit het Woord om waarlijk apostolische centra te zijn waar discipelen gemaakt worden die nationaal en internationaal het evangelie zullen brengen.

Persoonlijk houd ik ontzettend van lofprijs en aanbidding. Aanbidding is voor mij de sleutel om dagelijks dichter bij God te komen en in Zijn aanwezigheid te verblijven. Ik kan uren luisteren naar Hillsong en Elevation Worship. Ook Jesus Culture en Bethel Music behoren tot mijn favorieten.

 

Locatie Hoofddorp

Contact: hoofddorp@tgtm.org

Arnold & Sharmila Premchand – Leiders discipelschaphuis 

Arnold en SharmilaWij zijn Arnold en Sharmila Premchand en wonen al geruime tijd met plezier in Hoofddorp. Samen hebben wij twee prachtige volwassen kinderen, een geweldige schoonzoon en de zeer lieve vriendin van onze zoon.

Wij houden ervan om onze vrije tijd met elkaar door te brengen en kunnen enorm genieten van de mooie wandelingen die wij maken en steden die wij bezoeken.

Wat wij verder graag en met passie doen is het mee bouwen aan het Koninkrijk van God, om anderen te helpen op hun bestemming te komen. Het bouwen doen wij door mensen te trainen, zodat zij hersteld worden in hun Identiteit in Christus en leren om in vrijheid hun wandel met God voort te zetten. Dit vinden wij terug in de visie van TGTM; het winnen, herstellen, toerusten en uitzenden. Sinds september 2018 maken wij deel uit van het leiderschapsteam van TGTM.

Jezus Christus is de bron van ons bestaan, van wie wij genade ontvangen en leren dienend te zijn.

 

Locatie Den Haag 

Contact: denhaag@tgtm.org

Djali & Stacy Partini – Leiders discipelschaphuis

Djali en StacyHallo, wij zijn Djali en Stacy Partini. samen hebben wij een zoon (Josiah) en een dochter (Georgia), die we opvoeden met God als middelpunt van het gezin.

Naast het geloof werken we allebei: Stacy als onderneemster/parttime kinderleidster en Djali als fulltime Corporate Recruiter.

Vol van liefde en geloof zijn we uitgestapt om als leidersechtpaar deel uit te maken van het TGTM-team om mensen te helpen in hun bestemming te komen en mee te bouwen aan God’s koninkrijk.

Daarin willen we mensen bemoedigen wat echte vrijheid in Christus betekend en dat een levende relatie met God je wandel met Hem zoveel beter en mooier maakt.

We houden van het woord van God, maar ook worship en fellowshippen vinden we geweldig. We genieten elke dag weer om samen met God de dag door te brengen en te zien wat hij doet in onze (en andermans) levens.

 

Translate »
Don`t copy text!