Chat with us, powered by LiveChat
Spread the love

Locaties Nederland en Suriname 

Contact: amsterdam@tgtm.org

Michael & Shirley Maijnard – Oprichters – Overziener TGTM Ministries

Even voorstellen: wij zijn Michael en Shirley Maijnard en maken deel uit van het leiderschap van TGTM Ministries.  Het is onze passie en roeping om jonge mensen in de leeftijdscategorie van 20 tot 40 jaar te trainen en toe te rusten, om zo hun ware identiteit en bestemming terug te vinden.

Ik (Michael) ben de “Primus Inter Pares”; de visionair, oprichter en pionier van TGTM Ministries International. Binnen TGTM ben ik verantwoordelijk voor het mentoren, coachen en trainen van alle leiders binnen onze stichtingen.

Verder ben ik, samen met het complete team, verantwoordelijk voor de apostolische trainingscentra in Nederland en Suriname, de Living room edition (Amsterdam West), pastorale bevrijding en counseling, church planting en missiewerk.

Mijn vrouw Shirley is binnen TGTM verantwoordelijk voor het ondernemerschap en het Discipelschaphuis op de locatie in Amsterdam Centrum.

Zowel Shirley als ikzelf zijn geroepen om mee te bouwen aan het Koninkrijk van God. Door gemeentes en bedieningen toe te rusten met kennis vanuit het Woord om waarlijk apostolische centra te zijn, is het onze missie om discipelen te maken die zowel nationaal als internationaal het evangelie zullen brengen.

Persoonlijk houden wij van voorbede doen. Dit is voor ons de sleutel om dagelijks dichter bij God te komen en in Zijn aanwezigheid te verblijven.

 

Pamela Abendanon – Coördinator Living Room Edition Amsterdam West

Blessings! Ik ben Pamela Abendanon.
Vol passie en liefde voor God maak ik onderdeel uit van het leiderschap van TGTM.

Ik geloof in de visie van TGTM. Het begeleiden en trainen van bekeerden zowel nationaal en internationaal om hun volle bestemming in Christus te behalen met als essentieel fundament het Woord van God.
Bij TGTM ben ik samen met een team verantwoordelijk voor de Living Room Edition, de profetische training etc., pastorale counseling, missiewerk en the Authentic Women’s Ministry.

Mijn passie is om mee te bouwen aan het Koninkrijk van God door gemeentes toe te rusten met kennis vanuit het Woord om waarlijk apostolische centra te zijn waar discipelen gemaakt worden die nationaal en internationaal het evangelie zullen brengen.

Persoonlijk houd ik ontzettend van lofprijs en aanbidding. Aanbidding is voor mij de sleutel om dagelijks dichter bij God te komen en in Zijn aanwezigheid te verblijven.

 

 

Djali & Stacy Partini – Leiders discipelschaphuis Den Haag

Hallo, wij zijn Djali en Stacy Partini. samen hebben wij een zoon (Josiah) en een dochter (Georgia), die we opvoeden met God als middelpunt van het gezin.

Naast het geloof werken we allebei: Stacy als onderneemster/parttime kinderleidster en Djali als fulltime Corporate Recruiter.

Vol van liefde en geloof zijn we uitgestapt om als leidersechtpaar deel uit te maken van het TGTM-team om mensen te helpen in hun bestemming te komen en mee te bouwen aan God’s koninkrijk.

Daarin willen we mensen bemoedigen wat echte vrijheid in Christus betekend en dat een levende relatie met God je wandel met Hem zoveel beter en mooier maakt.

We houden van het woord van God, maar ook worship en fellowshippen vinden we geweldig. We genieten elke dag weer om samen met God de dag door te brengen en te zien wat hij doet in onze (en andermans) levens.

Locatie Suriname – Paramaribo 

Contact: paramaribo@tgtm.org

Cynthia Draaibaar – Leider Apostolisch trainingscentrum Suriname

Ik ben Cynthia Draaibaar, getrouwd met Ricky Boetius en samen zijn wij gezegend met drie mooie kinderen. Dagelijkse aanbidding maakt dat ik mij in het leven dichter bij God voel en maakt mijn roeping telkens weer zichtbaarder en helderder.

Sinds 2004 zet ik mijzelf in met mijn dansschool Dance The Walls Down Ministries, waarmee ik mij richt op de ontwikkeling van het danstalent en persoonlijk karakter van de jeugdigen in Suriname, met het Christendom als fundament.
Ook ben ik ruim twintig jaar de dansleider geweest in gemeente Bribi.

Naast deze dansschool en andere dansactiviteiten zet ik ook mijn andere gaven op internationaal vlak in, ter opbouw van het volk.
Zo ben ik in Suriname ook de pionier van het Eagles International Institute (Dallas, Texas, USA) en ben ik pionier van vele worship-bedieningen.

Bij The Global Tent Maker Ministries zet ik mij in Suriname in, om ook hier apostolische trainingscentra te realiseren, zodat wij ook hier de jongvolwassenen hun identiteit in Christus te kunnen helpen vinden.

 

Edith Nortan Leider Discipelschaphuis en Living Room Edition  Amsterdam Zuid- Oost

Edith Nortan is 60 jaar en al meer dan 30 jaar Christen. Verder is zij een trotse moeder van 2 zonen en 3 kleinkinderen. In het dagelijks leven is zij Loopbaanadviseur en Trainer in loondienst daarnaast is zij Zzp’er. In het dagelijks leven is zij Loopbaanadviseur en Trainer in loondienst daarnaast is zij Zzp’er.

Zij heeft een Apostolische en Profetische roeping. Al meer dan 20 jaar danst zij profetisch. Verder is zij ook geroepen om jongeren te activeren zodat ze weten wie ze zijn in Christus en daarnaar kunnen handelen.

Binnen TGTM is zij een van de leiders die ondersteuning biedt in het bevrijdingspastoraat en de profetische dansbediening.

Zowel op zakelijk als op geestelijk gebied is het haar passie om mensen te motiveren en stimuleren, zodat zij alle gaven en talenten die zij van de Heer hebben gekregen kunnen gebruiken en toepassen in hun eigen leven en in dat van anderen.

 

Translate »
Deze tekst is beveiligd.
Don`t copy text!