Chat with us, powered by LiveChat
Spread the love

 

Het is haast niet voor te stellen, maar volgens UNICEF (The United Nations Children’s Emergency Fund) zijn er wereldwijd momenteel ongeveer 153 miljoen weeskinderen. Dat is zoveel, dat als deze kinderen hun eigen land zouden vormen, het 9e op de wereldranglijst zou zijn. Dat is dus zelfs groter dan bijvoorbeeld Rusland. 

Naast het faciliteren van de nodige voorzieningen in hulpbehoevende landen, zet TGTM zich daarom in het bijzonder ook in voor de weeskinderen in deze ontwikkelingslanden. Door hen te voorzien van primaire levensbehoeften (een liefdevol thuis, voedsel, kleding, medische zorg, etc.), hoopt Michael Maynard met TGTM deze kinderen weer een voorspoedige toekomst te kunnen bieden. 

Michael’s filosofie om mensen geen vissen te bieden, maar hen te leren vissen wordt hierbij wederom gehanteerd. Door de kinderen o.a. te voorzien van educatief materiaal en een gezondere leefomgeving draagt TGTM op deze wijze bij aan hun ontwikkeling.

Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen en is alle hulp welkom. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan de verwezenlijking van deze plannen? Dan kan dat door middel van sponsoring. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Translate »
Don`t copy text!