Chat with us, powered by LiveChat
Spread the love

 

Nog zoveel plekken en mensen op de wereld hebben hard onze hulp nodig. TGTM voelt zich dan ook erg betrokken bij het welzijn van een ieder die deze wereld zijn thuis mag noemen, maar om het dagelijks leven van veel van deze personen te verbeteren is heel wat nodig.  Wij gaan dan ook graag de samenwerking aan met bedrijven die zich net zo betrokken voelen bij de projecten die wij organiseren. Samen staan we sterker en kunnen we nog veel meer goeds doen.

Door ervoor te kiezen om partner van TGTM te worden, steunt u diverse projecten en biedt u mensen in minder welvarende delen van de wereld een betere toekomst. Met uw steun kunnen we nóg grotere projecten realiseren dan wij nu reeds doen vanuit onze Kindom entrepreneurship en onze hulpverlening uitbreiden naar nog meerhulpbehoevende plekken op de wereld.

Wanneer u partner wordt van TGTM, heeft dit voor uw bedrijf ook een aantal voordelen:

  • Uit onderzoek is gebleken, dat door uw maatschappelijke betrokkenheid uw personeel gemotiveerder is en trots om voor uw organisatie te mogen werken.

  • Het imago van uw bedrijf zal sympatieker en meer betrokken overkomen bij uw zakelijke relaties en eventuele klanten en dit heeft uiteraard weer effect op uw omzet en inkomsten.

  • U heeft de kans om tijdens spreekbeurten/trainingen en speciaal georganiseerde partner-bijeenkomsten te netwerken met andere bedrijven die zich als partner van TGTM hebben aangemeld

 

Als u besluit om partner van TGTM te worden kunt u dit op een aantal manieren doen. U heeft de mogelijkheid om uw financiele bijdrage te leveren of middelen te doneren. Op welke wijze u ook besluit in actie te komen wij zijn u daar erg dankbaar voor en zien er naar uit om samen met u mooie nieuwe projecten aan te gaan.

Wilt u partner worden en met ons overleggen hoe u dit zou willen doen, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Translate »
Don`t copy text!