Chat with us, powered by LiveChat
Spread the love

 

Tijden veranderen en daarom proberen wij de jongere generaties van onze samenleving ook zo goed en persoonlijk mogelijk te bereiken en te benaderen.
Dit doen wij door middel van onze nieuwe-stijl kerk, genaamd Living Room Edition.

De visie van de Living Room Edition is om jongvolwassenen de mogelijkheid te bieden om in een huiselijke sfeer en op een laagdrempelige manier God te ontmoeten en in contact te komen met andere gelijkgestemde jongeren. De Living Room Edition wordt dan ook georganiseerd speciaal voor jongvolwassenen, door jongvolwassenen. Samen creëren zij voor hun vieringen een veilige omgeving waar zij zichzelf kunnen zijn en zich volledig geaccepteerd voelen.

Het discipelschap loopt als een rode draad door de Living Room Edition, doordat deze vallen onder de middelste twee begrippen van de TGTM-werkwijze namelijk: “Winnen, Herstellen, Toerusten en Uitzenden”.

Behalve aanbidding hanteert TGTM Ministries voor de Living Room Edition Discipelschap drie belangrijke pijlers namelijk:

  • Identiteit in Christus

  • Vrij Zijn

  • Innerlijke genezing

 

Via deze laagdrempelige wijze zullen jongeren die de Living Room Edition bijwonen, versterkt worden in hun Identiteit in Christus. Zij zullen tijdens de onderwijsdiensten tools en handvatten aangereikt krijgen, waarmee zij hun verworven innerlijke genezing kunnen versterken en behouden.

Translate »
Don`t copy text!