Chat with us, powered by LiveChat

Michael Maynard wederom bevestigd

Michael Maynard werd op 17 augustus 2019 in de Anthony Nesty Sporthal (Suriname) wederom bevestigd als Apostel. De profetieën en inzegening vonden plaats in gezelschap van Apostel Cynthia Draaibaar, Apostel Chris Montgomery en Rev. Eyesha Marable. Al heel vroeg bevestigde de Heer aan Cynthia , dat Michael is geroepen als een leider van leiders. De roeping op zijn leven is niet alleen om de gebrokene van hart te helpen herstellen, toe te rusten en uit te zenden, maar God heeft een groter plan met deze man zijn leven.

Lees meer

Scholen project in Suriname

‘Het scholenproject’ is een nieuwe dimensie die toegevoegd is aan het 1000 dansers project. Studenten vanaf 7 jaar van verschillende scholen hebben hieraan deelgenomen. De choreografie van een opgewekt christelijk lied,  werd wekelijks door de teachers van DWDM aan deze jonge studenten aangeleerd . Het doel van dit scholenproject is dat studenten op een voor hen creatieve wijze en in alle vrijheid in aanraking komen met het Woord van God, het morele te behouden terwijl je jezelf bent. De jongeren waren enthousiast en hadden er echt zin in, jongens en meisje deden mee.

Lees meer

Praise & Worship Mars in Suriname

Op zaterdag 16 Augustus stond er een Praise & Worship mars gepland, waarbij de Naam van God verhoogd werd binnen de straten van ons geliefd land Suriname. Dit was een bijzondere ervaring en het begin van een groter plaatje. Deze visie is samen met het scholenproject vanaf 2012 gegeven en is uiteindelijk 7 jaren later uiteindelijk tot leven gekomen. Het team van DWDM heeft hierbij heel goed werk verricht en de visie prachtig uitgedragen. Niet te vergeten Worship in Spirit and truth Ministries die de mars heel goed heeft voorbereid.

Update: “Het grote feest van God” met 1000 dansers

“Set free to worship” was dit jaar het thema van ‘Het grote feest van God’ met 1000 dansers, dat op 17 augustus jongstleden gehouden werd in de Anthony Nesty Sporthal. Dance The Walls Down Ministries (DWDM) mocht door de genade van de Here dit feest voor de vijfde maal organiseren.  DWDM draagt bij aan de ontwikkeling van de Christelijke dans op zowel nationaal als internationaal niveau.

Lees meer

Translate »
Don`t copy text!