Chat with us, powered by LiveChat
Spread the love

 

Terugblik op de Zendingsreis van TGTM-NL Jongeren met Apostel Michael naar Suriname

In een tijdperk gedomineerd door technologie en sociale media hebben de jongeren van TGTM-NL bewust gekozen voor een dieper, meer betekenisvol pad. Onder de leiding van Apostel Michael trokken ze naar Suriname, met een missie die veel meer omvatte dan traditionele evangelisatie: ze voerden genezingssessies uit en boden profetische training aan tijdens de TGTM-DWDM Summit.

Deze toegewijde jonge discipelen hebben de kracht van hun geloof getoond door niet alleen het evangelie te delen, maar ook door directe, tastbare hulp te bieden aan degenen in nood. Ze hebben de genezende kracht van gebed getoond tijdens hun helende sessies, en hebben de lokale gemeenschap getraind om inzichten te ontvangen en te delen tijdens de profetische trainingen.

Suriname, een land rijk aan cultuur en geschiedenis, diende als een prachtig decor voor deze jongeren om de boodschap van het christendom te verspreiden en tegelijkertijd te leren over de unieke manieren waarop geloof zich in verschillende culturen manifesteert. Ze hebben niet alleen hun kennis en vaardigheden gedeeld, maar hebben ook veel geleerd van de lokale bevolking.

Apostel Michael was meer dan alleen een mentor; hij was een geestelijke gids die hen hielp de uitdagingen van de zendingsreis aan te gaan. Zijn expertise en wijsheid waren cruciaal voor het succes van de genezingssessies en de profetische trainingen.

Nu ze terug zijn, dragen deze jongeren de herinneringen en ervaringen uit Suriname met zich mee als blijvende inspiratiebronnen. De verhalen en getuigenissen die ze hebben meegenomen, weerspiegelen een vernieuwde passie voor dienstbaarheid en geloof.

Deze zendingsreis was een krachtige weergave van hun toewijding, niet alleen aan het evangelie, maar ook aan de groei en genezing van gemeenschappen. Hun reis naar Suriname was voor deze jonge discipelen zowel een geestelijk groei moment, zowel een kans om hun vaardigheden in praktijk te brengen, en het markeert een belangrijk hoofdstuk in hun voortdurende reis in dienst van het evangelie.

 

Translate »
Don`t copy text!